boek&weg

Beste bibliotheekklant,

Vanaf 6 april 2020 voorziet de bib van Dendermonde in de mogelijkheid om materialen af te halen. Gezien de ernst van de huidige situatie rekenen wij hierbij op de burgerzin van onze klanten. Vraag alleen materialen aan indien echt nodig.

Tevens rekenen we erop dat je mee zorgt dat alles zo vlot en veilig mogelijk kan verlopen.

Wij stellen alles in het werk om zo veel mogelijk mensen te bedienen, maar hopen op je begrip mocht je even geduld moeten uitoefenen.
Reserveren kan gratis via dit formulier.
Wordt uw eID niet gelezen? Klik op 'anoniem' en vul je gegevens in.

 

Neem zeker eerst onderstaande voorwaarden door alvorens u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken:

 1. Materialen kunnen worden afgehaald vanaf 6/4/2020. Je kan dit combineren met materialen inleveren, duid dit zeker aan op het reserveringsformulier.
   
 2.  Afhalingen worden via deze link ingeboekt. Je ontvangt een bevestiging van uw reservatie en tijdsslot via e-mail. Telefonisch reserveren kan enkel voor wie geen internet ter beschikking heeft tussen 9 en 10 u. en dit van maandag tot en met woensdag.
   
 3. Reserveren kan voor alle klanten van de Dendermondse bib. Nieuwe inschrijvingen zijn voorlopig niet mogelijk.
   
 4. Afhalen kan enkel in de bib, op vertoon van je reservatiebevestiging (op papier of via smartphone) in de Kerkstraat 111 van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17 u. (op het afgesproken tijdstip), er worden geen alternatieve verdeelpunten voorzien.
   
 5. E-readers en tijdschriften kunnen niet ontleend worden. Er kunnen per lener hoogstens 10 materialen uitgeleend worden, waarvan maximum 3 games. Kijk de voorraad van het gevraagde materiaal na in onze catalogus.
   
 6. TIP: Maak zoveel mogelijk gebruik van de digitale dienstverlening van de bib, volg de Facebookpagina van de bib voor digitale tips.

Advies: kom alleen