Over Blitzen Trapper

CC BY 2.0 - Foto van/door Matt Janicki from Evanston, IL, USA

Blitzen Trapper is een Amerikaanse folkband uit Portland.

Bezetting

  • Eric Early (zang, gitaar, keyboards, harmonica, banjo)
  • Erik Menteer (gitaar, percussie, moog-synthesizer)
  • Brian Adrian Koch (drums, achtergrondzang)
  • Michael Van Pelt (e-basgitaar, percussie, harmonica)
  • Marty Marquis (ritmegitaar, keyboards, achtergrondzang, harmonica, melodica)

Discografie

  • 2003: Blitzen Trapper (Lidkercow Ltd.)
  • 2004: Field Rexx (Lidkercow Ltd.)
  • 2007: Wild Mountain Nation (Lidkercow Ltd. / Sub Pop (Europa))
  • 2008: Furr (Sub Pop)
  • 2010: Destroyer of the Void (Sub Pop)
  • 2011: American Goldwing (Sub Pop)
  • 2013: VII (Vagrant Records / Lojinx)
  • 2014: Live in Portland (Lidk…Lees verder op Wikipedia