Lettertype dyslexie
Nederlands

Vanaf hier kun je de hele wereld zien

Enne Koens (auteur), Maartje Kuiper (illustrator)
+1
Vanaf hier kun je de hele wereld zien
×
Vanaf hier kun je de hele wereld zien Vanaf hier kun je de hele wereld zien

Vanaf hier kun je de hele wereld zien

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Op een dag vindt Dena – of Deetje, zoals iedereen haar noemt – een brief. Hij is van iemand die iemand heel erg mist. Deetje is vastbesloten de brief te bezorgen aan de juiste persoon. Dat blijkt minder makkelijk dan ze denkt en dus schakelt ze de hulp in van haar slimme vriend Vito en haar buurjongen Kevin. Zonder dat ze het doorheeft, zoekt ze naar die ene missende schakel in haar eigen leven. O
Onderwerp
Identiteit, Familie
Titel
Vanaf hier kun je de hele wereld zien
Auteur
Enne Koens
Illustrator
Maartje Kuiper
Taal
Nederlands
Uitgever
Deventer: Dyslexion, © 2021
183 p. : ill.
ISBN
9789463245357 (paperback)

Over Enne Koens

Enne Koens (1974) is een Nederlandse auteur en toneelschrijfster. Sinds 2006 schrijft ze verscheidene korte verhalen in het Hollands Maandblad. Ze heeft een studie gevolgd op het Rits en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Koens is getrouwd en heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

Bibliografie

Boeken

  • Tot alles gezegd is (2007)
  • Vogel (2011)
  • Sammie en Opa, waar begint de wind? (2013)
  • Hotel Bonbien (2015)
  • Ik ben Vincent en ik ben niet bang (2017)
  • Die zomer met Jente (2019)
  • Stamina (2020)
  • Vanaf hier kun je de hele wereld zien (2021)

Theater

  • Monologen over de liefde (2002)
  • Lachen zullen we (2002)
  • Niemand in het bijzonder (2003)
  • Feest! (2003)
  • De Kun…Lees verder op Wikipedia