Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen.
Bevat
Disc 1 Afl. 1-4
Disc 2 Afl. 5-8
Disc 3 Afl. 9-12
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Bridge, 2013
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 600 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
ISBN
9789063012120
EAN
8717344753326

Besprekingen

Nederlandse 12-delige psychologische thriller van Frank Ketelaar. Met Kees Prins, Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen e.a. Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen. De pers is zeer positief over deze televisieserie. Willem Pekelder (Trouw 23-9-'11): 'Frank Ketelaar en Robert Kievit hebben een scenario geschreven dat je dankzij loeispannende verhaallijnen direct naar de keel grijpt. Laat een droomcast met dat scenario stoeien, en het succes is compleet. Het prachtige film- en acteerwerk maken het niet moeilijk mee te leven met de karakters, een onmisbare voorwaarde voor het welslagen van drama.' Geproduceerd en uitgezonden door de VARA.

Over Frank Ketelaar

Frank Ketelaar (Amsterdam, 15 maart 1960) is een Nederlands scenarioschrijver en regisseur.

Biografie

Na het vwo ging hij Nederlands studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie brak hij af omdat hij popmuzikant wilde worden. Hij speelde onder andere gitaar in new wave popband The Dutch. Later werd hij componist in het theater.

Ketelaar studeerde daarna 'scenario en regie' aan de Filmacademie. Zijn afstudeerproject was De gelukkige vuilnisman (1991, VARA). Op de Filmacademie werkte hij samen met Maarten Treurniet en Joram Lürsen. Voor beiden schreef hij hun eindexamenfilm, respectievelijk Het nadeel van de twijfel en De Finales.

Sinds 1992 is Ketelaar voornamelijk werkzaam als scenarist. In 2006 verscheen zijn debuutroman Avond aan Avond.

Privé

Ketelaar is getrouwd en heeft drie kinderen.

Lees verder op Wikipedia