Boek
Nederlands

Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella

Hans Peter Roel (auteur)
+1
Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella
×
Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella

Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella

Genre:
Pelgrim
Een voettocht naar Santiago de Compostela

Dit boek is geschreven voor een ieder die een lange voettocht overweegt en voor iedereen die niet in staat is om zelf een dergelijke pelgrimstocht te maken.

'Pelgrim' is niet zomaar een reisverslag over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Het is een reflectie van de bijzondere voetreis die raakt aan de mag
Titel
Pelgrim : een voettocht naar Santiago de Compostella
Auteur
Hans Peter Roel
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: N.E.X.T. Company Publishers, 2022
368 p. : ill.
ISBN
9789079677986 (paperback)

Over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (Soest, 21 januari 1964) is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken.

Bibliografie