Dvd
Engels

Beauty & the beast. Seizoen 2

Kristin Kreuk (acteur), Jay Ryan (acteur)
Politierechercheur Catherine 'Cat' Chandler wil achterhalen wat er met Vincent Keller tijdens zijn ontvoering is gebeurd, maar wordt dan zelf ontvoerd.
Extra onderwerp
Televisieseries en -films
Titel
Beauty & the beast. Seizoen 2
Andere titel
Beauty and the beast. Seizoen 2
Acteur
Kristin Kreuk Jay Ryan
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, 2016
6 dvd-video's
Speelduur
ca. 15 uur
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083035068

Besprekingen

Seizoen 2 (2013-2014; 22 afleveringen) van de Amerikaanse dramaserie van de zender The CW, bedacht door Ron Koslov en losjes gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. De serie biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand – of iets – gered. In seizoen 1 heeft Cat de beestachtige aard van de jonge knappe Vincent Keller (Jay Ryan) blootgelegd. Ze voelt zich echter toch tot hem aangetrokken, maar hij wordt bij haar vandaan getrokken door duistere krachten. Drie maanden nadat hij door Muirfield is ontvoerd, worden Vincent en Cat weer herenigd. Hij is veranderd en Cat moet met hulp van J.T. (Austin Basis), Tess (Nina Lisandrello) en Gabe (Sendhil Ramamurthy) zien uit te vinden wat er met hem is gebeurd tijdens zijn ontvoering, maar dan wordt ze zelf ontvoerd. Elementen in se…Lees verder

Over Kristin Kreuk

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Kristin Laura Kreuk (Vancouver (Brits-Columbia), 30 december 1982) is een Canadese actrice. Ze speelde onder meer Lana Lang in de televisieserie Smallville.

Jeugd

Haar vader is van Nederlandse afkomst en haar in Indonesië geboren moeder is van Chinese afkomst. Haar grootmoeder was geboren in Jamaica en was van Chinese komaf. Beide ouders zijn landschapsarchitect. Ze heeft een circa vijf jaar jongere zus. Kreuk deed aan turnen op nationaal niveau tot op de high school, maar stopte vanwege scoliose.

Carrière

Kreuk maakte haar debuut als actrice in de Canadese televisieserie Edgemont. Nadien kreeg ze de rol van Sneeuwwitje in de televisiefilm Snow White: The Fairest of Them All. Van 2002 tot 2009 speelde ze Lana Lang in de Amerikaanse televisieserie Smallville die het leven van Clark Kent (Superman) toont als tiener.

In…Lees verder op Wikipedia