Dvd
Engels

Beauty & the beast. Seizoen 3

Kristin Kreuk (acteur), Jay Ryan (acteur)
Politierechercheur Catherine Chandler en Vincent Keller moeten, om samen te kunnen zijn, een offer brengen dat misschien groter is dan zij aankunnen.
Extra onderwerp
Televisieseries en -films
Titel
Beauty & the beast. Seizoen 3
Andere titel
Beauty and the beast. Seizoen 3
Acteur
Kristin Kreuk Jay Ryan
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, © 2016
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 8,5 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
EAN
5053083071585

Besprekingen

Seizoen 3 (2015; 13 afleveringen) van de Canadese dramaserie van de zender The CW, die is bedacht door Ron Koslov en losjes is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. Het verhaal biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand – of iets – gered. In seizoen 3 ontdekken Cat en Vincent (Jay Ryan) dat het offer dat zij moeten brengen om voor altijd samen te kunnen zijn misschien wel groter is dan ze aankunnen. Een geheimzinnig en duister plan om supermensen te creëren zorgt voor steeds meer onschuldige slachtoffers. Ze proberen die onnatuurlijke krachten samen met J.T. (Austin Basis) en Tess (Nina Lisandrello) tegen te houden, maar uiteindelijk is het aan Cat en Vincent om hun lang gekoesterde bruiloft te gebruiken om een machtige moordenaar in de val te lokken. Beoordeling…Lees verder

Over Kristin Kreuk

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Kristin Laura Kreuk (Vancouver (Brits-Columbia), 30 december 1982) is een Canadese actrice. Ze speelde onder meer Lana Lang in de televisieserie Smallville.

Jeugd

Haar vader is van Nederlandse afkomst en haar in Indonesië geboren moeder is van Chinese afkomst. Haar grootmoeder was geboren in Jamaica en was van Chinese komaf. Beide ouders zijn landschapsarchitect. Ze heeft een circa vijf jaar jongere zus. Kreuk deed aan turnen op nationaal niveau tot op de high school, maar stopte vanwege scoliose.

Carrière

Kreuk maakte haar debuut als actrice in de Canadese televisieserie Edgemont. Nadien kreeg ze de rol van Sneeuwwitje in de televisiefilm Snow White: The Fairest of Them All. Van 2002 tot 2009 speelde ze Lana Lang in de Amerikaanse televisieserie Smallville die het leven van Clark Kent (Superman) toont als tiener.

In…Lees verder op Wikipedia