Dvd
Engels

Beauty & the beast. Seizoen 4

Kristin Kreuk (acteur), Jay Ryan (acteur)
Als iemand op de zwarte markt op zoek is naar ‘beesten’, gaat Vincent - inmiddels echtgenoot van politierechercheur Cat Chandler - undercover om de koper te ontmaskeren, een missie met veel risico’s.
Titel
Beauty & the beast. Seizoen 4
Andere titel
Beauty and the beast. Seizoen 4
Acteur
Kristin Kreuk Jay Ryan
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, © 2017
4 dvd-video's
Speelduur
ca. 8.5 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
EAN
5053083142025

Besprekingen

Vierde en laatste seizoen (2016; 13 afleveringen) van de Amerikaanse dramaserie van de zender The CW, bedacht door Ron Koslov en losjes gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. Het verhaal biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand – of iets – gered. In seizoen 4 blijkt dat de huwelijksroes van korte duur is voor Cat en Vincent omdat iemand dreigt de identiteit van de ‘beesten’ te onthullen en op de zwarte markt iemand op zoek is naar ‘beesten’. Als blijkt dat iemand het op Vincent gemunt heeft, duiken ze onder. Dan gaat Vincent undercover om de koper te ontmaskeren, een missie met veel risico’s. Beoordeling IMDb per aflevering: 8,2 tot 8,8. Mijnserie.nl: 8,0.

Over Kristin Kreuk

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Kristin Laura Kreuk (Vancouver (Brits-Columbia), 30 december 1982) is een Canadese actrice. Ze speelde onder meer Lana Lang in de televisieserie Smallville.

Jeugd

Haar vader is van Nederlandse afkomst en haar in Indonesië geboren moeder is van Chinese afkomst. Haar grootmoeder was geboren in Jamaica en was van Chinese komaf. Beide ouders zijn landschapsarchitect. Ze heeft een circa vijf jaar jongere zus. Kreuk deed aan turnen op nationaal niveau tot op de high school, maar stopte vanwege scoliose.

Carrière

Kreuk maakte haar debuut als actrice in de Canadese televisieserie Edgemont. Nadien kreeg ze de rol van Sneeuwwitje in de televisiefilm Snow White: The Fairest of Them All. Van 2002 tot 2009 speelde ze Lana Lang in de Amerikaanse televisieserie Smallville die het leven van Clark Kent (Superman) toont als tiener.

In…Lees verder op Wikipedia