Dvd
Engels

Unforgotten. Season 3

Nicola Walker (acteur), Sanjeev Bhaskar (acteur)

Unforgotten. Season 3

Nicola Walker (acteur), Sanjeev Bhaskar (acteur)
Tijdens werkzaamheden aan een snelweg worden menselijke resten gevonden. Het blijkt te gaan om een 16-jarige meisje dat op oudejaarsavond 1999 verdween.
Titel
Unforgotten. Season 3
Acteur
Nicola Walker Sanjeev Bhaskar
Taal
Engels
Uitgever
Just Entertainment, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
6 x 45 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983968813

Besprekingen

Seizoen 3 van een ITV-detectiveserie met Nicola Walker (Spooks; Last Tango in Halifax). Wanneer tijdens werkzaamheden menselijke resten worden gevonden in de middenberm van snelweg M1 in de buurt van Londen, worden politie-inspecteur Cassie Stuart en haar collega Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) opgeroepen om de resten te bekijken. Het blijkt te gaan om Hayley Reid, een 16-jarig meisje dat op oudejaarsavond 1999 vermist raakte. De verdwijning van Hayley heeft diepe sporen nagelaten bij haar familie en in de stad waar ze woonde. Cassie is vast van plan het falen van de politie goed te maken, wat de kosten voor haarzelf ook kunnen zijn. Zes afleveringen.

Over Nicola Walker

Nicola Jane Walker (Londen, 15 mei 1970) is een Britse actrice.

Biografie

Walker werd geboren in de wijk Stepney van Londen in een gezin van twee kinderen. Zij studeerde af aan New Hall College, een college voor vrouwelijke studenten van de Universiteit van Cambridge. Hier startte zij met het acteren bij de studententheaterclub Footlights.

Walker begon in 1994 met acteren in de film Four Weddings and a Funeral, waarna zij nog meerdere rollen speelde in films en televisieseries. Zij is vooral bekend van haar rol als Ruth Evershed in de televisieserie Spooks waar zij in 57 afleveringen speelde (2003-2011). Naast het acteren voor televisie is zij ook actief in het theater.

Walker is getrouwd met acteur Barnaby Kay met wie zij een zoon heeft (2006).

Filmografie

Films