Dvd
Engels

Criminal minds. Seizoen 13

Shemar Moore (acteur), Joe Mantegna (acteur), Matthew Gray Gubler (acteur)

Criminal minds. Seizoen 13

Shemar Moore (acteur), Joe Mantegna (acteur), Matthew Gray Gubler (acteur)
Het gedragsanalyseteam van de FBI is expert in het analyseren van de gedachtegang van criminelen met als doel seriemoordenaars te arresteren voordat zij meer slachtoffers kunnen maken.
Onderwerp
FBI
Extra onderwerp
Televisieseries en -films
Taal
Engels
Uitgever
CBS DVD, © 2018
5 dvd-video's
Speelduur
22 x ca. 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418533410

Besprekingen

Seizoen 13 (2017-2018) van de Amerikaanse televisieserie, bedacht door Jeff Davis, met onder meer Shemar Moore en Matthew Gray Gubler. Het gedragsanalyseteam van de FBI is expert in het analyseren van de gedachtegang van criminelen met als doel seriemoordenaars te arresteren voordat zij meer slachtoffers kunnen maken. Het bijzondere van deze serie is dat niet de daad maar de dader centraal staat. Elk lid van het team heeft zijn/haar specialiteit: zedendelinquenten, computernerds, brandstichters, bommenmakers etc. Naast ijzingwekkende gebeurtenissen worden ook de persoonlijke belevenissen van de teamleden behandeld. Uitgezonden door Veronica. 22 afleveringen.

Over Shemar Moore

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Shemar Franklin Moore (Oakland, Californië, 20 april 1970) is een Amerikaanse acteur en model. Hij won in 2000 een Daytime Emmy Award voor zijn rol in The Young and the Restless. Van 2005 tot 2016 speelde hij Derek Morgan in de misdaadserie Criminal Minds.

Biografie

Moore is de zoon van een blanke moeder en een Afro-Amerikaanse vader. Zijn naam is afgeleid van de voornamen van zijn beide ouders (Sherrod Moore en Marilyn Wilson). Vanwege het negatieve klimaat met betrekking tot interraciale relaties besloten zijn ouders enkele maanden na zijn geboorte om Amerika te verlaten. Moore woonde daardoor de eerste zes jaar van zijn leven achtereenvolgens drie jaar in Roskilde (Denemarken) en drie jaar in Bahrein. De eerste taal die Moore sprak was Deens. Pas op de Britse internationale school in Bahrein leerde Moore Engels spreken. Moores ouders scheidden tijdens hun verblijf in Denemarken, en Moo…Lees verder op Wikipedia

Suggesties