DVD
Anglais

Justified. Het complete tweede seizoen

Adam Arkin (directeur), Elmore Leonard (antécédent bibliographique), Steve Porcaro (compositeur)
Politieman Raylan Givens houdt er controversie͏̈le opvattingen op na, waarbij zijn gevoel van rechtvaardigheid voorgaat op de letter van de wet. Daardoor is hij niet populair bij zijn leidinggevenden en wordt hij doelwit van criminelen.
Titre
Justified. Het complete tweede seizoen
Directeur
Adam Arkin
Antécédent bibliographique
Elmore Leonard
Compositeur
Steve Porcaro
Acteur
Timothy Olyphant Walton Goggins Joelle Carter
Langue
Anglais
Éditeur
[Hilversum]: Sony Pictures Home Entertainment, © 2013
3 dvd-video's
Durée
ca. 524 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Pools Ondertiteling: Nederlands, Engels, Arabisch, Deens, Fins, Frans, Hebreeuws, IJslands, Noors, Pools, Zweeds
EAN
8712609653120

Commentaires

Amerikaanse politieserie, gestart in 2010, gecreëerd door Graham Yost, gebaseerd op de romans Pronto en Riding the Rap en het kortverhaal Fire in the Hole van Elmore Leonard. Met Timothy Olyphant, Nick Seary e.a. Politieman Raylan Givens houdt er controversiële opvattingen op na, waarbij zijn gevoel van rechtvaardigheid voorgaat op de letter van de wet. Daardoor is hij niet populair bij zijn leidinggevenden en wordt hij doelwit van criminelen. Als hij in Florida een voortvluchtige crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky. De plaats waar hij is geboren en opgroeide, Harlan, een landelijke mijnstad en is onderdeel van het gebied. Het eerste seizoen staat in het teken van een conflict met een vroegere schoolgenoot, Boyd Crowder. In het tweede seizoen gaat hij de strijd aan met de criminele familie Bennett. David Johnson (DVD Verdict,i) geeft 95 (van 100) punten: '(...) a mix of humor, action, and excellent storytelling'. Genomineerd voor zeven Primetime Emmy…Lire la suite

À propos de Adam Arkin

Adam Arkin est un acteur, réalisateur et scénariste américain né le 19 août 1956 à New York, dans l'État de New York (États-Unis).

Biographie

Filmographie

Comme acteur

  • 1969 : People Soup : Adam
  • 1969 : The Monitors (en) de Jack Shea : Cameo appearance
  • 1971 : Faits l'un pour l'autre (Made for Each Other) de Robert B. Bean : Teenage Gig
  • 1974 : It Couldn't Happen to a Nicer Guy (en) (téléfilm) : Ken Walters
  • 1975 : All Together Now (téléfilm) : Jerry
  • 1976 : Baby Blue Ma…En lire plus sur Wikipedia