DVD
Néerlandais

Bloedverwanten. Het complete derde seizoen

Anne Van der Linden (directeur), Pieter Van Rijn (directeur), Sylvia Hoeks (acteur)
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
Bloedverwanten III
Éditeur
Just Bridge, 2015
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2014
Durée
ca. 500 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8711983963115

Commentaires

Seizoen 3 (2014-2015) van de AVRO-dramaserie over de wederwaardigheden van de welvarende familie De Winter en het familiebedrijf De Winter Flowers, een internationale bloemenhandel in de bollenstreek. In het eerste seizoen kwam boven water dat het bedrijf gebouwd is op van Joodse zakenmannen geleend geld dat na de oorlog niet is terugbetaald. Verder draait het vooral om de ingewikkelde relaties tussen ouders en kinderen, ex-familie en schoonfamilie. Inmiddels is oud-directeur Anton Zwager met vervroegd pensioen. Het bedrijf wordt nu geleid door drie vrouwen, die niet op een lijn zitten. In de hoofdrollen zien we veel bekende namen, onder meer Henriëtte Tol, Saskia Temmink, Derek de Lint, Yvonne van den Hurk, Victoria Koblenko en Kay Greidanus. Hans Beerekamp (NRC 4-11-'14): '(...) bij Bloedverwanten is het minder de regie dan de cast en de productie die wonderen doet. (...) Eerder noemde ik Bloedverwanten eens een guilty pleasure, maar het is meer dan amusement, er zit ook een zwartga…Lire la suite

À propos de Anne Van der Linden

Anne Van der Linden, née le 30 septembre 1959 à Bromley en Grande-Bretagne (Angleterre), est une peintre et dessinatrice française. Elle vit et travaille à Saint-Denis.

Biographie

En 1982, Anne Van der Linden entre aux Beaux-Arts de Paris, qu'elle quitte au bout d'un an et demi. En 1992, elle obtient une licence d'arts plastiques à l'université Paris-VIII.

En 1995, elle publie son premier ouvrage, Heavy Meat, chez Jean-Pierre Faur éditeur. À partir de la même année, elle commence à régulièrement exposer à Paris et en province.

En 2008, elle est la cofondatrice, avec Olivier Allemane, de la revue Freak Wave qui mélange textes et images.

Elle travaille par ailleurs fréquemment avec Jean-Louis Costes, avec qui elle cofonde, en 1983, la revue La Vache bigarrée et, en 1994, la plateforme d'éditions et d…En lire plus sur Wikipedia