Na dertig jaar ondergedoken te hebben gezeten keert voormalig wapenhandelaar Robert Kastell terug naar Zweden om wraak te nemen op de man die hem contracteerde en vervolgens probeerde te vermoorden.
Titre
Conspiracy of silence
Directeur
Charlotte Brandström
Acteur
Jens Hultén Henrik Mestad Halina Reijn
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, © 2018
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
8 x 45 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003481372

Commentaires

Zweedse politieke thrillerserie van Charlotte Brändström (Johan Falk) met Jens Húlten (Hassel). Robert Kastell stapte dertig jaar geleden uit de wapenhandel en zette zijn dood in scène. Hij woont in het buitenland, maar na een persoonlijke tragedie waarvoor hij zijn voormalige partners verantwoordelijk houdt, keert hij terug naar Zweden. Hij wil wraak nemen op Anders Speths (Henrik Mestad), die hem destijds contracteerde en daarna probeerde te vermoorden. In zijn strijd tegen de illegale wapenhandel krijgt hij hulp van journaliste Åsa (Vera Vitali). Halina Reijn heeft een bijrol als CEO van een Belgisch-Zweedse wapenfabrikant die een grote slag hoopt te slaan.

À propos de Charlotte Brandström

Charlotte Brändström, née le 30 mai 1959 à Paris, est une réalisatrice suédoise.

Biographie

Née à Paris de parents suédois, Charlotte Brändström est diplômée en réalisation de l'American Film Institute (AFI) à Los Angeles.

Elle parle couramment le français, le suédois et l'anglais, ainsi qu'un peu d'allemand et d'espagnol.

Filmographie

Cinéma

  • 1988 : Un été d'orages
  • 1991 : L'Amour coté en bourse (Road to ruin)
  • 1993 : D'une femme à l'autre
  • 2012 : Johan Falk: Kodnamn: Lisa
  • 2012 : Johan Falk: Spelets regler

Télévision

Liens…En lire plus sur Wikipedia