Hoofdagente Maja Silver keert uit Stockholm terug naar haar geboortestad in de hoop het contact met haar dochter te herstellen. De zoektocht naar een verdwenen meisje leidt haar naar een charismatische prediker.
Titre
Missing / directed by Colin Nutley ; wtitten by Colin Nutley [e.a.]
Directeur
Colin Nutley
Acteur
Helena Bergström
Compositeur
Daniel Norgren
Titre uniforme
Saknad
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
4 x 45 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
5407003481198

Commentaires

Vierdelige Zweedse misdaadserie van Colin Nutley met in de hoofdrol zijn vrouw Helena Bergström, met wie hij eerder samenwerkte in onder meer 'Liza Marklund's Annika Bengtzon' (2001-2003). Hoofdagente Maja Silver keert uit Stockholm terug naar haar geboortestad in de Bijbelgordel in de hoop het contact met haar dochter Rebecca (Molly Nutley) te herstellen. Kort daarna wordt een uitgemergeld meisje vermoord op straat gevonden en verdwijnt een ander meisje. De zoektocht naar dit meisje leidt Maja naar een charismatische prediker, die veel macht uitoefent over zijn volgelingen. Vier afleveringen.

À propos de Colin Nutley

CC BY-SA 4.0 - Image by Frankie Fouganthin

Colin Nutley est un réalisateur britannique né le 28 février 1944. Il tourne beaucoup en Suède.

Filmographie

  • 1987 : Nionde kompaniet
  • 1990 : BlackJack
  • 1992 : Bel été pour Fanny
  • 1993 : Sista dansen
  • 1994 : Änglagård - andra sommaren
  • 1996 : Sånt är livet
  • 1998 : Under solen
  • 2000 : Gossip
  • 2001 : Sprängaren
  • 2003 : Paradiset
  • 2004 : The Queen of Sheba's Pearls
  • 2006 : Heartbreak Hotel
  • 2008 : Angel

Liens externes

  • (en) Colin Nutley sur l’Internet Movie Database