DVD
Néerlandais

Klem. Het complete derde seizoen

Frank Ketelaar (directeur), Marie-Mae Van Zuilen (acteur), Barry Atsma (acteur)
Belastingambtenaar Hugo sluit een deal met de FIOD waardoor hij weer in contact komt met Marius.
Extra subject
Thrillers (film)
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2020
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
10 x ca. 50 minuten
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8711983971882

Commentaires

Derde en laatste seizoen van de dramaserie van Frank Ketelaar (Overspel; Het verlangen). Het leven van weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Barry Atsma) is via zijn dochtertje verbonden geraakt met dat van crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan). Na een reeks dramatische gebeurtenissen is Hugo ontslagen bij de belastingdienst en werkt hij als fiscaal adviseur. De FIOD doet hem in ruil voor rehabilitatie een voorstel, maar deze deal is behoorlijk riskant. Zo komt Hugo opnieuw in contact met Marius en Kitty die een nieuw leven willen beginnen, maar toch weer in de criminaliteit belanden. Nieuw in dit seizoen zijn onder meer Thom Hoffman en Thomas Acda als schimmige zakenmannen. Mark Moorman (Volkskrant 9-10-’20): ‘(…) Het geeft deze deal de perfecte alledaagsheid waar Klem altijd zo sterk in is (…) Het derde en laatste seizoen van Klem is de beste reeks tot nu toe, en dat zegt wel wat. (…) De acteurs zijn inmiddels vergroeid met hun rollen en vinden …Lire la suite

À propos de Frank Ketelaar

Frank Ketelaar, né le 15 mars 1960 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur, acteur, scénariste et écrivain néerlandais.

Filmographie

  • 1989 : Alaska de Mike van Diem

Réalisateur

  • 1999 : De Trein van zes uur tien
  • 2006 : Escort
  • 2011-2015 : Overspel

Producteur et scénariste

  • 2004 : Stille Nacht de Ineke Houtman
  • 2004 : In Orange de Joram Lürsen
  • 2005 : Gilles de Jan Verheyen
  • 2006 : L'élu de Theu Boermans
  • 2009 : Coach de Joram Lürsen
  • 2010 : The Magicians de Joram Lürsen
  • 2014 : Bloedlink…En lire plus sur Wikipedia