DVD
Néerlandais

Klem. Het complete tweede seizoen

Frank Ketelaar (directeur), Marie-Mae Van Zuilen (acteur), Barry Atsma (acteur)
Belastingambtenaar Hugo en crimineel Marius proberen een gewoon leven te leiden, maar het verleden haalt hen in.
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films, Misdaadfilm
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2018
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
10 x ca. 50 minuten
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels, Nederlands
EAN
8711983967731

Commentaires

Seizoen 2 van de dramaserie van Frank Ketelaar (Overspel; Het verlangen). Het leven van weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Barry Atsma) is via zijn dochtertje verbonden geraakt met dat van crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan). Nu proberen Hugo en Marius de dramatische gebeurtenissen, inclusief moord, te vergeten en een gewoon leven te leiden, maar het verleden haalt hen in. Ze krijgen te maken met de FIOD, malafide accountants, gezinsbeslommeringen en een wraakzuchtige Amsterdamse crimineel. Nieuwe acteurs zijn onder meer Gijs Scholten van Aschat en Maarten Heijmans. Derwig won met het eerste seizoen voor deze rol het Gouden Kalf voor Beste acteur televisiedrama, ook Atsma en de serie waren genomineerd.

À propos de Frank Ketelaar

Frank Ketelaar, né le 15 mars 1960 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur, acteur, scénariste et écrivain néerlandais.

Filmographie

  • 1989 : Alaska de Mike van Diem

Réalisateur

  • 1999 : De Trein van zes uur tien
  • 2006 : Escort
  • 2011-2015 : Overspel

Producteur et scénariste

  • 2004 : Stille Nacht de Ineke Houtman
  • 2004 : In Orange de Joram Lürsen
  • 2005 : Gilles de Jan Verheyen
  • 2006 : L'élu de Theu Boermans
  • 2009 : Coach de Joram Lürsen
  • 2010 : The Magicians de Joram Lürsen
  • 2014 : Bloedlink…En lire plus sur Wikipedia