Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen.
Contenu
Disc 1 Afl. 1-4
Disc 2 Afl. 5-8
Disc 3 Afl. 9-12
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Bridge, 2013
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2011
Durée
ca. 600 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
ISBN
9789063012120
EAN
8717344753326

Commentaires

Nederlandse 12-delige psychologische thriller van Frank Ketelaar. Met Kees Prins, Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen e.a. Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen. De pers is zeer positief over deze televisieserie. Willem Pekelder (Trouw 23-9-'11): 'Frank Ketelaar en Robert Kievit hebben een scenario geschreven dat je dankzij loeispannende verhaallijnen direct naar de keel grijpt. Laat een droomcast met dat scenario stoeien, en het succes is compleet. Het prachtige film- en acteerwerk maken het niet moeilijk mee te leven met de karakters, een onmisbare voorwaarde voor het welslagen van drama.' Geproduceerd en uitgezonden door de VARA.

À propos de Frank Ketelaar

Frank Ketelaar, né le 15 mars 1960 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur, acteur, scénariste et écrivain néerlandais.

Filmographie

  • 1989 : Alaska de Mike van Diem

Réalisateur

  • 1999 : De Trein van zes uur tien
  • 2006 : Escort
  • 2011-2015 : Overspel

Producteur et scénariste

  • 2004 : Stille Nacht de Ineke Houtman
  • 2004 : In Orange de Joram Lürsen
  • 2005 : Gilles de Jan Verheyen
  • 2006 : L'élu de Theu Boermans
  • 2009 : Coach de Joram Lürsen
  • 2010 : The Magicians de Joram Lürsen
  • 2014 : Bloedlink…En lire plus sur Wikipedia