DVD
Suédois

The restaurant. Seizoen 3

Hedda Stiernstedt (acteur), Charlie Gustafsson (acteur), Adam Lundgren (acteur)

The restaurant. Seizoen 3

Hedda Stiernstedt (acteur), Charlie Gustafsson (acteur), Adam Lundgren (acteur)
Titre
The restaurant. Seizoen 3
Acteur
Hedda Stiernstedt Charlie Gustafsson Adam Lundgren Josefin Neldén
Titre uniforme
Vår tid är nu Seizoen 3
Langue
Suédois
Éditeur
Lumière, [2020]
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
8 x 60 min.
Note
Zweeds gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
5407003481914

Commentaires

Derde seizoen van een Zweedse historische dramaserie, bedacht door Ulf Kvensler (Black Lake; Welcome to Sweden), Malin Nevander en Johan Rosenlind met o.a. Hedda Stiernstedt (Black Lake; Wallander) en Charlie Gustafsson. De familie Löwander runt al jaren lang een luxueus restaurant in Stockholm. De familieleden en het personeel krijgen te maken met succes en tegenslagen, liefdesaffaires en conflicten. De serie begon in 1945, seizoen 3 loopt van 1968 tot 1971 tegen de achtergrond van grote politieke en maatschappelijke veranderingen. In 1968 staan Nina en haar dochter Christina op het punt hun nieuwe nachtclub te openen, maar ze worden tegengewerkt door Peter en zijn vrouw Ester, die ook een nachtclub uitbaten. In 2018 werd de serie verkozen tot beste Zweedse tv-drama en Hedda Stiernstedt tot beste actrice. Beoordeling IMDb: 8,2. Nordicdrama.com: 4 sterren (van 5). Acht afleveringen.

À propos de Hedda Stiernstedt

Hedda Stiernstedt née le 3 décembre 1987 est une actrice suédoise.

Biographie

Filmographie

  • 2014 : Unga Sophie Bell : Alice
  • 2013 : Den fördömde (série télévisée) : Cordelia
  • 2013 : Monica Z : Lina
  • 2013 : Wallander (série télévisée) : Amanda Wredin
  • 2013 : Studentfesten : Olivia
  • 2012 : Portkod 1321 (série télévisée) : Evve
  • 2010 : Supernova (téléfilm) : Nova

Vidéoclip

  • Hedda Stiernstedt apparaît dans le clip "Addicted to You" du DJ suédois Avicii en duo avec l'actrice suédoise Madeleine Martin.

Notes et références

En lire plus sur Wikipedia