DVD
Néerlandais

Flikken Rotterdam. [Seizoen 1]

Huub Stapel (acteur), Mark Van Eeuwen (acteur), Cees Geel (acteur)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Langue
Néerlandais
Éditeur
TRC, 2016
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2016
Durée
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274546835

Commentaires

Omdat Flikken Maastricht een ongehoord succes is, kreeg de serie een spin-off in de vorm van Flikken Rotterdam. Grote motor hierachter is mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privé-situaties van de personages beter kennen. Flikken Rotterdam is bedoeld om ietsje donkerder en spannender te zijn dan de afdeling Maastricht. Met onder meer Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni. Er keken gemiddeld 1,5 miljoen mensen naar Flikken Rotterdam waarmee het ook een instant succes is geworden. Angela de Jong (AD 9-1-'16 ) schreef: '(...) de eerste aflevering viel me niet tegen. Het blijft Flikken, maar ik vond het door de continue dreiging rond de vermoedelijk corrupte Ben Slachter, het personage van Peter Paul Muller, best wel spannend. Een emotie die ik bij Flikken Maastricht zelden voel.' Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleverin…Lire la suite

À propos de Huub Stapel

CC BY-SA 4.0 - Image by Receveur.Jacqueline

Hubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel, né le 2 décembre 1954 à Tegelen, est un acteur néerlandais.

Biographie

Huub Stapel fut étudiant à l'Académie de théâtre de Maastricht.

Filmographie

  • 1970 : Vertige pour un tueur, de Jean-Pierre Desagnat
  • 1983 : L’Ascenseur (De lift), de Dick Maas
  • 1986 : Les Gravos (nl), de Dick Maas
  • 1988 : Amsterdamned, de Dick Maas
  • 1997 : Paradis express, de Thomas Jahn
  • 2003 : Au-delà de la lune (Verder dan de maan), de Stijn Coninx
  • 2007 : Alerte Cobra Saison 23 Episode 7 Retrouvailles Sander Kalvus
  • 2008 : Alerte Cobr…En lire plus sur Wikipedia