DVD
Néerlandais

Flikken Rotterdam. Seizoen 2

Huub Stapel (acteur), Mark Van Eeuwen (acteur), Cees Geel (acteur)
In Rotterdam krijgen officier van justitie Hein Berg en het rechercheteam van de politie te maken met levensgevaarlijke zaken.
Langue
Néerlandais
Éditeur
TRC, © 2017
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 450 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8718274548143

Commentaires

Seizoen 2 van een spin-off van het succesvolle 'Flikken Maastricht', bedacht door mede-scenarioschrijver en mede-regisseur Victor Reinier. Een team van politiemensen lost per aflevering een aantal zaken op en ondertussen leert de kijker de privé-situaties van de personages beter kennen. In de hoofdrollen onder meer Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni. De serie is donkerder en spannender dan het origineel. Aan het begin van dit seizoen blijkt dat de doodgewaande rechercheur Ben Slachter (Peter Paul Muller) toch leeft. Ondanks de inspanningen van officier van justitie Hein Berg wordt hij aangehouden op verdenking van corruptie en in het huis van bewaring geplaatst. Van daaruit onderzoekt hij het verleden van een medegevangene (Arend Brandligt). Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar, mensenhandel, gewelddadige overvallen, ontvoeringen, witwaspraktijken en een criminele motorbende. Tien afleveringen.

À propos de Huub Stapel

CC BY-SA 4.0 - Image by Receveur.Jacqueline

Hubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel, né le 2 décembre 1954 à Tegelen, est un acteur néerlandais.

Biographie

Huub Stapel fut étudiant à l'Académie de théâtre de Maastricht.

Filmographie

  • 1970 : Vertige pour un tueur, de Jean-Pierre Desagnat
  • 1983 : L’Ascenseur (De lift), de Dick Maas
  • 1986 : Les Gravos (nl), de Dick Maas
  • 1988 : Amsterdamned, de Dick Maas
  • 1997 : Paradis express, de Thomas Jahn
  • 2003 : Au-delà de la lune (Verder dan de maan), de Stijn Coninx
  • 2007 : Alerte Cobra Saison 23 Episode 7 Retrouvailles Sander Kalvus
  • 2008 : Alerte Cobr…En lire plus sur Wikipedia