DVD
Anglais

Dance academy : de film

Jeffrey Walker (directeur), Samantha Strauss (scénariste), Xenia Goodwin (acteur)
Public cible:
9-11 ans et plus, 12-14 ans et plus
Tara liep in het laatste jaar van de National Dance Academy een zware rugblessure op. Toch heeft ze haar droom om balletdanseres te worden nog niet opgegeven. Vanaf ca. 12 jaar.
Sujet
Ballet
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films, Speelfilms
Titre
Dance academy : de film
Directeur
Jeffrey Walker
Scénariste
Samantha Strauss
Acteur
Xenia Goodwin Alicia Banit Dena Kaplan 1989- Tara Morice 1964- Keiynan Lonsdale 1991- Thomas Lacey 1993- Jordan Rodrigues Miranda Otto
Titre uniforme
Dance academy : the movie
Langue
Anglais
Éditeur
Just4Kids, © 2017
1 dvd-video
Durée
101 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, Engels Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983967069

Commentaires

Vervolg op de dansserie ‘Dance Academy’* (2010-2013) met voor een groot deel dezelfde cast. Tara Webster (Xenia Goodwin) leek een grote carrière als balletdanseres tegemoet te gaan, maar liep in het laatste jaar van de National Dance Academy in Sydney een zware rugblessure op. Nu studeert ze aan de universiteit, maar heeft haar droom nog niet opgegeven. Na een teleurstellende auditie in Sydney verhuist ze naar New York en gaat met hulp van oude vrienden hard trainen. Floortje Smit (Volkskrant 7-9-’17): ‘(…) Aan voorspelbaarheid ontkomt Dance Academy natuurlijk niet, maar de makers van deze film naar een Australische tienerserie prikken met zichtbaar plezier in de dansfilmmythes. Nee, met doorzetten alleen krijg je niet alles voor elkaar. Soms is het juist dapper als je dromen durft op te geven. En: het opgewekte plaatje dat anderen je voorspiegelen is vaak niet zo perfect als het lijkt. Verfrissend.’ Vanaf ca. 12 jaar.

À propos de Jeffrey Walker

  • Jeffrey - Jeff - Walker est un bassiste et chanteur anglais des groupes Carcass et Blackstar.
  • Jeffey Walker est un acteur et réalisateur australien.
En lire plus sur Wikipedia