DVD
Anglais

Beauty & the beast. Seizoen 3

Kristin Kreuk (acteur), Jay Ryan (acteur)
Politierechercheur Catherine Chandler en Vincent Keller moeten, om samen te kunnen zijn, een offer brengen dat misschien groter is dan zij aankunnen.
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films
Titre
Beauty & the beast. Seizoen 3
Autre titre
Beauty and the beast. Seizoen 3
Acteur
Kristin Kreuk Jay Ryan
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount, © 2016
4 dvd-video's
Durée
ca. 8,5 uur
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
EAN
5053083071585

Commentaires

Seizoen 3 (2015; 13 afleveringen) van de Canadese dramaserie van de zender The CW, die is bedacht door Ron Koslov en losjes is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. Het verhaal biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand – of iets – gered. In seizoen 3 ontdekken Cat en Vincent (Jay Ryan) dat het offer dat zij moeten brengen om voor altijd samen te kunnen zijn misschien wel groter is dan ze aankunnen. Een geheimzinnig en duister plan om supermensen te creëren zorgt voor steeds meer onschuldige slachtoffers. Ze proberen die onnatuurlijke krachten samen met J.T. (Austin Basis) en Tess (Nina Lisandrello) tegen te houden, maar uiteindelijk is het aan Cat en Vincent om hun lang gekoesterde bruiloft te gebruiken om een machtige moordenaar in de val te lokken. Beoordeling…Lire la suite

À propos de Kristin Kreuk

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Kristin Laura Kreuk est une actrice et productrice canadienne, née le 30 décembre 1982 à Vancouver en Colombie-Britannique.

Elle débute en jouant le rôle principal de la princesse Blanche-Neige du téléfilm Blanche-Neige (2001).

Elle accède à la notoriété pour avoir joué dans les séries télévisées Edgemont (2001-2005), Smallville (2001-2009) et Beauty and the Beast (2012-2016).

Au cinéma, elle apparaît, entre autres, dans la comédie Eurotrip (2004), le film d'action Street Fighter: Legend of Chun-Li (2009), le thriller Vampire (2011) et la comédie de science-fiction Space Milkshake (2012).

Depuis 2018, elle produit et joue le rôle principal de la série dramatique Burden of Truth.

Biographie

Enfance et formation…En lire plus sur Wikipedia