Door en Kootje en hun vrienden van café 't Schaep maken een reisje over de Nederlandse rivieren.
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films
Langue
Néerlandais
Éditeur
Bridge, 2015
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2015
Durée
8 x 40 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden Vervolg op de serie 't Schaep in Mokum en andere series van 't Schaep
EAN
8711983963689

Commentaires

Frank Houtappels schreef in 2006 een remake van ''t Schaep met de vijf pooten', de successerie van Eli Asser uit 1969. Wegens succes verschijnt nu al de vijfde vervolgserie*: 't Schaep Ahoy. Scenarioschrijver is opnieuw Frank Houtappels, in de hoofdrollen zien we Loes Luca, Pierre Bokma, Marc Marie Huijbrechts en Georgina Verbaan. Carrie Tefsen (opoe Withof) ontbreekt. Het verhaal speelt in de jaren negentig, maar de makers gaan daar vrij mee om. Door en Kootje beheren samen een kroeg in de Jordaan: 't Schaep. Kootje heeft een Rijncruise gewonnen en neemt Doortje mee voor een romantische vakantie. Daar komt niet veel van terecht omdat ook al hun vrienden aan boord blijken. Omdat de kapitein hartklachten krijgt, neemt Arie het roer over en belanden de vrienden in onder meer Volendam, Maastricht, Deventer en de Friese meren waar gastspelers voor verwikkelingen zorgen. In elke aflevering zingt het gezelschap drie bekende Nederlandse liedjes. Guido Tienhoven (Algemeen Dagblad 14-3-'15): '…Lire la suite

À propos de Pierre Bokma

CC BY 3.0 - Image by DWDD

Pierre Bokma (né Pierre Henri Martin Bokma le 20 décembre 1955 à Paris) est un acteur néerlandais.

Filmographie

  • 1983 : Giovanni
  • 1986 : L'Assaut (De aanslag)
  • 1987 : Vroeger is dood
  • 1989 : Leedvermaak (film) (nl) de Frans Weisz
  • 1989 : De avonden (film) de Rudolf van den Berg
  • 1991 : De provincie de Jan Bosdriesz
  • 1991 : Prospero's Books de Peter Greenaway : Francisco
  • 1992 : De nietsnut (film) (nl) de Ab van Ieperen : Frans
  • 1992 : En lire plus sur Wikipedia

Suggestions