Zakenman Aksel Borgen is ervan overtuigd dat William twintig jaar geleden zijn dochter vermoordde en zet alles in het werk om hem in de gevangenis te krijgen.
Titre
Acquitted. Seizoen 2
Acteur
Synnøve Macody Lund Nicolai Cleve Broch Lena Endre Tobias Santelmann
Titre uniforme
Frikjent Seizoen 2
Langue
Norvégien
Éditeur
Lumiere, © 2016
2 dvd-video's
Durée
8 x 45 min.
Note
Noors gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003480801

Commentaires

Seizoen 2 van een Noorse kwaliteitsserie, geschreven door Siv Rajendram Eliassen (Those who kill). Aksel Borgen (Nicolai Cleve Broch), een succesvolle zakenman in Indonesië, is teruggekeerd naar zijn vroegere woonplaats in Noorwegen om een noodlijdend energiebedrijf te redden van de ondergang. Twintig jaar geleden werd hij vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine, maar de bewoners van het dorp verdenken hem nog steeds. Intussen heeft Aksel een bekentenis afgedwongen bij Karine's vader William, waarna deze zelfmoord probeerde te plegen. William overleefde zijn zelfmoordpoging en Aksel wil tot het uiterste gaan om hem voor het gerecht te brengen, maar wordt nu zelf beschuldigd van moord op William. Gebruikers op het IMDb geven een 7,6 van de 10 punten. Acht afleveringen.

À propos de Synnøve Macody Lund

Synnøve Macody Lund (née le 24 mai 1976 à Stord) est une journaliste, critique de cinéma, ancienne mannequin et actrice norvégienne.

Biographie

Lund naît le 24 mai 1976 à Stord, en Norvège[source insuffisante]. Elle fait des études en cinéma et production de télévision.

Après avoir été mannequin,, Lund travaille comme critique de cinéma pour NATT&DAG (no) (« Nuit&Jour »),.

Elle commence une carrière d'actrice en 2011, jouant le rôle de Diana Brown dans Headhunters,En lire plus sur Wikipedia