DVD
Anglais

Girl on the third floor

Travis Stevens (directeur)
Een man en zijn zwangere vrouw kopen een oud huis in een buitenwijk dat hij zelf wil gaan opknappen; dat blijkt niet alleen meer werk dan gedacht, maar ook blijkt het huis een duister verleden te hebben.
Sujet supplémentaire
Griezelfilm
Titre
Girl on the third floor / written, produced & directed by Travis Stevens
Directeur
Travis Stevens
Langue
Anglais
Éditeur
Source1media, © 2019
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
93 min.
Note
Engels gesproken, Nederlandse ondertiteling
EAN
8717662580413

Commentaires

Amerikaanse horrorfilm uit 2019, geregisseerd door Travis Stevens, geschreven door Trent Haaga en Travis Stevens en gebaseerd op verhalen van Paul Johnstone en Ben Parker. Met C.M. Punk (Rabid), Trieste Kelly Dunn (Blindspot) en Sarah Brooks (Chicago Med). Een voormalige jurist en zijn zwangere vrouw kopen een Victoriaanse woning in een buitenwijk van Chicago, die ze zelf willen renoveren. Als de man daarmee begint, wordt duidelijk dat ze te veel hooi op hun vork hebben genomen, gezien de slechte staat van het huis. Bovendien hoort hij van de buren dat het huis een duister verleden heeft en ervaart hij zelf bovennatuurlijke verschijnselen. Beoordeling IMDb: 5,0 (van 10). Tomatometer: 82%. Dennis Harvey (Variety 14-3-’19): Hoewel de film uiteindelijk geen topper is, pakken de sfeer en de humor je toch wel in. Brian Tallerico (RogerEbert 12-3-‘19): Een unieke benadering die overtuigt van het begin tot het gore einde. Sara Stewart (New York Post 23-10-’19): Een spookhuisvariant waarin s…Lire la suite

À propos de Travis Stevens

Travis Stevens est un judoka américain né le 28 février 1986. Il a remporté la médaille d'argent en moins de 81 kg aux Jeux olympiques d'été de 2016 à Rio de Janeiro.

Liens externes

 • Ressources relatives au sport :
  • Fédération internationale de judo
  • JudoInside.com
  • Sports Reference
  • Team USA
  • (en) Olympedia
 • Portail du judo
 • Portail des États-Unis
En lire plus sur Wikipedia