DVD
Néerlandais

Oogappels. Het complete eerste seizoen

Will Koopman (directeur), Maryam Hassouni (acteur), Jeroen Spitzenberger (acteur)
Vier gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad worstelen elk op hun manier met de opvoeding van hun puberkinderen.
Titre
Oogappels. Het complete eerste seizoen / regie Will Koopman [e.a.]
Directeur
Will Koopman
Acteur
Maryam Hassouni Jeroen Spitzenberger Ramsey Nasr Malou Gorter Eva Van Der Gucht Mike Libanon
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2019
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
10 x ca. 50 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983970274

Commentaires

Dramaserie van Will Koopman en Roos Ouwehand (Divorce; Gooische vrouwen) met onder meer Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr en Eva Van der Gucht. De serie volgt vier gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad waarvan de puberkinderen op dezelfde middelbare school zitten. De ouders hebben ieder hun eigen manier van opvoeden, maar leggen allemaal de lat voor zichzelf en voor hun kinderen heel hoog. Ze voelen een zware maatschappelijke druk om hun kinderen goed op te voeden en krijgen te maken met zaken als sociale media, prestatiedruk, drugs, seks, merkkleding en gameverslaving. Tussendoor geven hun eigen ouders commentaar, dat de zaken relativeert. Arjen Fortuin (NRC 25-1-’19) ziet sterk spel, maar mist humor en vindt de serie te voorspelbaar: ‘Checklistdrama’. Maaike Bos (Trouw 26-1-’19) schrijft: ‘(…) De boodschap: elke opvoeding heeft haar prijs. De grootouders-interviewtjes tussendoor zijn daarom een fabelachtige vondst. (…) De jonge acteurs maken indruk met geloofwaa…Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions