Als je niet naar de bibliotheek kan, komt ze wel naar jou. Wat dacht je van deze tips? Ideaal om verveling te bestrijden en je gedachten te verzetten. Er is voor elk wat wils.

digitale_bib_algemeen_beeld.png

LEZEN:

• Kranten of magazines lezen? Dat kan via het GopressarchiefHet archief is vrij toegankelijk t.e.m.19 april.
    Nadien kan je het Gopress Archief raadplegen door aan te melden met je Mijn Bibliotheek-profiel.
     Een schat aan informatie!
  • Een heldere uitleg in eenvoudige taal over moeilijke kwesties? Lees de Wablieftkrant, gratis tot 3 april.
  • E-boeken lezen? Er zijn de digitale archieven met e-boeken van de DBNLGutenberg en Open Library.

LUISTEREN:

KIJKEN:

LEREN:

• Online leren: leer waar en wanneer je wil! Er is keuze uit 30 cursussen in de bib, thuis of op locatie.

TOT SLOT:

Onderstaand cultuuraanbod kan je digitaal en meestal gratis gebruiken.