E-boeken lenen via cloudLibrary

Leen van thuis uit e-boeken bij de bib

e-boeken van thuis uit

Vanaf nu kan je via de bib gratis e-boeken lezen op een eigen toestel naar keuze. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het cloudLibrary-platform om het aanbod te ontdekken en meteen je eerste e-boeken te lenen.

Op het e-boekenplatform cloudLibrary doorzoek je eenvoudig het volledige aanbod. Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. In de collectie vind je Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie en een beperkt aanbod Engelstalige werken.

Meld je eenvoudig aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het e-boekenplatform cloudLibrary en leen gratis je favoriete e-boeken vanuit je luie zetel!

Probeer het uit!