Online leren met de bib

Online leren

Leren waar en wanneer je wil? Dat kan via het online leerplatform. Je kan kiezen uit gratis interactieve cursussen over uiteenlopende onderwerpen rond vrije tijd, talen en digitale vaardigheden. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt.

Wat heb je nodig?

• een pc, tablet of smartphone
  • toegang tot het internet
  • een Mijn Bibliotheek-profiel*

Aan de slag!

* Nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er één aan.

Nieuwe cursus: Mentaal sterk tijdens corona
Langdurig thuiswerken en stress rondom COVID-19 kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van psychische klachten. In deze cursus leer je wat mentale gezondheid is en hoe je psychische klachten herkent. Ook leer je hoe je mensen kunt helpen die kampen met psychische klachten en hoe je hier in jouw omgeving aandacht aan kunt besteden.

Nieuwe webinar: Mentale klachten tijdens corona
In dit webinar leer je hoe je beter om kan gaan met veranderingen. Je leert te denken om een bochtje en gaat op een andere manier naar een probleemsituatie kijken, zodat je de energie van het probleem gebruikt voor iets nieuws. Je leert je belangrijkste belemmeringen voor een gelukkig en vitaal leven te herkaderen en omdenken.

Ook nieuw:

• webinar Je lichaam liegt nooit
  • webinar Hoe bewegen het denken beïnvloedt
  • cursus Op naar een gezond en bewust eetpatroon
  • cursus De kracht van mindfulness
  • cursus Leiderschap volgens Obama